Illaksi on siis syytä suunnitella jotain kivaa naposteltavaa. Yksi dippi on jo valmiina ja toiseenkin aineksia, porkkanoitakin löytyy pari ja ehkä myös ne parsakaalinpoikaset uunissa paahdettuina voisivat soveltua tarkoitukseen. Äänestys on jo hoidettu mutta sää näyttää sopivalta pienelle vaalikävelylle jonka aikana voi ehkä löytyä vielä jotain lisättävää napostelulautaselle. Useimmiten olen tehnyt pieniä lihapullia mutta jotain vaihtelua tämä asiantila kuitenkin kaipaisi. Ehkä lukijoilla on loistoideoita?
Dippailtavaksi päätyi lopulta kalapuikkoja, parsakaalinpoikasia ja porkkanatikkuja. Hyvää oli, kuten aina. Porkkanoita tulee dippailtua niin usein vastaavissa tilanteissa että siinä ei mitään yllättävää, kalapuikotkin toimivat etenkin toisen dipin kanssa joka kieltämättä tehtiin vähän juuri kalapuikkoja varten. Ranskankerman sekaan vähän suolaa ja sokeria, sitrunamehua ja valkosipulia, pippuria ja basilikaa. Tuo nyt oli niin hyvää että sitä olisi voinut lusikoida vaikka sellaisenaan. Ja nuo parsakaalinpoikaset paahtuivat uunissa sen verran mukavan makuisiksi ja vielä hyvin nopeasti että kyseinen tuote varmaan päätyy ostoskoriin jatkossakin. Jälkkäriksi pakastettuja päärynälohkoja, aika kivoja naposteltavia nekin 🙂