Äsken kaupasta palatessa aurinko paistoi kirkkaasti ja isoja lumihiutaleita leijaili ilmassa. Ihan mukava keli, mutta ei se huutomerkkiä vaativaa innostusta vielä aiheuttanut, vaan tämä:

dav
Ruohis!

Viime kesänä kasvattelin partsilla perunasalaattipurkissa ruohosipulia eli tuttavallisemmin Ruohista, sitten syyskesän koittaessa eräs tuttava alkoi yllyttää että lykkään sen pihalle jonnekin talveksi ja lopulta päädyin näin tekemään. Ei kerrostalon pihalta oikein kätevää paikkaa löytynyt mutta talon päädyssä olevan kukkapenkin taakse sen uskalsin lopulta lykätä. Maa-aines oli siinä vähän hiekkaista mutta sinne vaan salaa sen kuoppasin silloin. Ja tänään kaupasta tullessa taas hidastin siinä kohdalla ja kuten kuvasta näkyy niin Ruohis on herännyt! Iih se vihertää iih se on hengissä iih se on ihan ruohoisa 🙂 Mahtoi koiranulkoiluttajia hymyilyttää kun yhtäkkiä ryntään reppu selässä ja vessapaperipaketti kädessä hyppimään sinne kukkapenkkiin ja valokuvailemaan innoissani sitä mustanharmaata multaa 🙂

Muitakin kevään merkkejä on ilmassa, kuulemma muunmuassa pääsiäinen on ihan nurkan takana. Monta päivää aikaa keittiökikkailla siis, yhden aterian voisi kenties rakentaa vaikkapa näistä:

dav
tästä pieniä jauhelihapihvejä kenties
dav
ja tästä tuliaispussukasta maustetta niille pihveille
dav
näitä ja yrttiperunoita ehkä lisukkeeksi
Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s