dav
🐧

Pitkä pääsiäinen voidaan ehkä katsoa tässä huushollissa alkaneen tästä aamusta. Bf (the BoyFriend) on ottanut pari vapaapäivää näille hujakoille joten aikaa on kaikessa rauhassa kikkailla ruokia ja katsella The Wireä.
Kiirastorstai aloitettiin kuitenkin lounastamalla ulkona, ravintola Haitarissa.

dav
huhh…

dav
pikkuinen nam-jälkkäri

Se oli aika raskas kokemus. Ruokalistalle kuului tänään hetkittäin melko erinomaisen muistini mukaan jotain lammaskeittoa, kana- ja naudanlihaburgereita, pitsaa ja siipiä, lohko- ja krokettiperunoita, guacamolea ja salsamajoneesia ja jos jonkinlaista kastiketta, vuohenjuusto-pinaattilasagnea ja jonkinlaista pääsiäiskääretorttua. Ollapa allerginen ja nirso! Mutta kun ei, niin noista ehkä kääretorttua lukuunottamatta olisi maistunut meikälle kaikki. Ylläolevassa kuvassa nähdään kuitenkin normaalikokoiselle ruokalautaselle asennettu burgeri. Siihen sai kylkeen hädintuskin tuon verran oikein herkullisen salaattipöydän antimia. Ainiin, sekin oli todella hyvä, tälläiselle salaattihirmulle hyvin tärkeä osa näissä jutuissa ja ei todellakaan tuottanut pettymystä. Keskityin yrittämään syödä sekä kanaburgerin että naudanlihaburgerin reilun salaatin kera. Molemmat burgerit oikein hyviä perusburgereita, tylsähkö perussämpylä, kanaburgerissa reilusti kanan rintafilettä ja currykastiketta, naudanlihaburgerissa paksu, naudanlihan makuinen ja aika mehevä naudanjauhelihapihvi. Toinen burgeri ei kuitenkaan mennyt edes loppuun (jokainen salaatinmuru kyllä hävisi) ja tätä kirjoitettaessa kello kahdeksan aikaan porskutamme edelleen lounaasta saadulla energialla.. Tarvineeko koko päivänä syödä mitään tuon setin jälkeen, huh huh.
dav
suklaacappucino

Ainut mitä naamariin on lounaan jälkeen mennyt on kauppareissulla kahvilassa höräisty piristävä suklaajuoma. (Sen mukana tullut suklaa on yhä syömättä.) Aamulehteäkin ehti hetken mukavasti siinä selata ja aistia pääsiäisostoksilla olevaa ihmisvilinää.
Kevät on jo näin pitkällä kaupan tarjonnan mukaan:
dav
things that make you go hmm…

Mutta nuo potut jäivät ostamati, sensijaan mukaan tarttui seuraavia tuotteita pyhien aikaan nautittavaksi:
dav
🐧

dav
🐧

Molemmissa kuvissa bloggaajan ostos vasemmalla ja bf:n oikealla 😀 Siltä varalta että joku ei osannut arvata 😀
dav
humoristista kekeä

Kaupasta tullessa alkumatkasta leijaili kauniisti isoja hiutaleita ja pari minuuttia myöhemmin perillä oli meininki jo tälläistä:
dav
*lum*pyr*

Nyt näyttäisikin maassa olevan ohut valkoinen peite. Telkussa näyttäisi olevan kiakkoa, lasissa näyttäisi olevan vähän juomaa, katsotaan mahtuuko se mahaan jo näin about 7,5 tuntia lounaan jälkeen. Aikomus olisi päästää vaatimaton luovuus valloilleen, jos saan jotain aikaan niin se epäilemättä nähdään tässä laadukkaassa ruoka/lifestyleblogissa lähes heti kun se on teknisesti mahdollista 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s