dav
tunnelma

Semmoiset kaksi tuntia olen yrittänyt saada puhelimesta kuvia tietokoneelle sillä menestyksellä että kuvat eivät siirry mutta internetz vaihtui matkalla. Ei pitäisi valittaa, kun sentään on joku nettiyhteys ja pääsee bloggaamaan. Vähän kuitenkin epäilyttää että mikä on tämmöinen Network 13 ja tuleeko sanomista…
Eli yhtä ongelmaa ratkaisemalla loin uuden, ja tämä loputon ironia että puhelin sanoo muisti täynnä ja tietokone sanoo folder tyhjä, ja että yhteys ei muodostettu samaan aikaan kun yhteys on muodostettu tuntemattomaan network13-malliseen paikkaan ei pakene minulta.
Tämä ei kuitenkaan ole kaikesta huolimatta valituspostaus, vaan tänään on ilon päivä ja poistamalla vanhoja kuvia muutaman sain sen verran tilaa että ilon päivästä on kuvallisiakin todisteita:
dav
marjorami

dav
spinitsi

Iih aah intoilua riemua, hippi saattaa onnistua itse kasvattamaan omaa ruokaansa!
Ja lähes ennätysajassa, koska toisessa pussissa luki muistaakseni että itämisaika 8-15 päivää ja toisessa 15-20 päivää. Blogihistoriaa selaamalla selvittänen mikä päivä siemeniä tuli heiteltyä multiin mutta ei siitä nyt kovin montaa päivää taida vielä olla. Tässä voi olla jonkinlaista hurahdusta ja hörhöytymistä tapahtunut, koska M(D):n luona vieraillessani tutkailin terassia ja takapihaa sillä silmällä että tähän ja tähän voisi laittaa yrttejä *yllytt*yllytt*. Kyllä se ehkä on vielä lähdettävä paikalliselta ostarilta tillin siemeniä etsimään, oishan se niin kiva ripotella itsekasvatettua tilliä juhannuksena uusien perunoiden päälle…
Mutta nyt meinataan mennä asioiden edelle, pysyttäneen ehkä pääsiäisessä vielä jokunen hetki. Julkaisen tähän väliin kaikkien teidän kolmen iloksenne muutamia tunnelmapaloja pääsiäisen ajalta.
dav
insert penguin here

dav
penquins have already been inserted here

dav
humans were here

dav
some quite unhumanlike behavior also happened
dav
food was eaten

Palataksemme takaisin tähän päivään, jostain aiemmastakin postauksesta tuttu lampaan tai karitsan tai jonkun vastaavan otuksen jauheliha on sulamassa pöydällä paikoittaisessa auringossa. Parsoja ja grilliä olen silmäillyt siinä mielessä että kun grillikausi on kuitenkin jo avattu niin eiköhän ne siellä. (Parsanipusta on muutama maistiainen jo syöty, suupaloiksi pilkottuina ja oliiviöljyssä pyöriteltyinä ja uunissa paistettuina olivat vallan erinomaisia.) En ole aivan varma näistä parsahommista, mutta ne kai perinteisesti keitetään tai höyrytetään niin että ovat “just so” ja grillailu ja uunissa paistelu ovat osaamattomien kokkien hommia. Taidan tyytyä tähän osaamattomien hommaan ihan reilusti tässä, tai ainakin jos bf ikinä herää niin yllytän sitä grillailupuuhiin. Potakoitakin on varattu, ja ne on aikomus kuoria ja lohkoa ja pyöritellä jamieoliverissa ja himpun verran roman the rosmariinia päälle ja uuniin. Olin pitkään aivan tyytyväinen tämän suunnitelman hautoutuessa taka-alalla samalla kun taistelin tietokone/puhelinjuttuhommien kanssa. Sitten kun luovutin sen homman ja aloin ajatella ruokaa lähes täydellä teholla niin huomasin että ateria olisi ehkä jotain kastiketta vajaa. Siitäpä sitten aukesikin ihan oma Pandoran lippaansa. Helpoimmalla pääsisi rakentamalla jonkun hapanmaitotuotepohjaisen kylmän valkosipulisehkon setin, kaupassa käymättä ja erityisiä voltteja heittämättäkin saattaisi onnistua punaviinikastike, mutta eräs keijukaismainen ystäväni heitti vielä idean hollandaisesta ilmoille ja, noh, keittiöpsykologi itse itseään analysoiden veikkaisin että hollandaisen tekeminen (en ole aiemmin tehnyt) voisi olla sopivan haastavaa, ehkä sellaista josta saisi onnistumisen kokemuksia tähän päivään. Tietokone/puhelin-kombo ei niitä ole juurikaan tarjonnut. Toki huomasin olevani melkoinen html-velho kun tämän blogin kuvatekstit jostain kumman syystä äsken menivät ihan sinnetännevinksvonks ja meni vain noin 20sek että paikallistin ongelman ja fiksasin sen. Good old days, the nineties.
Jätän teidät toistaiseksi laittamalla tähän kuvat aamiaisleivistä ja kätevän emännän pakastimeen jemmaamasta ensi viikon lounaasta, jonka piti olla gulassikeittoa mutta jämäköidyttyään parvekkeella onkin ehkä gulassipataa.
dav
ka-laa

dav
Voyage, voyage!

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s