dav
uijui

Huh, tulipa vahingossa tehtyä aika herkullinen ruoka. Tai, noh, ihan tarkoituksella kyllä hyvää yritettiin, hyvä vaan tuli eri mutkien kautta kuin etukäteen ehkä ajateltu ja tarkoitettu. Rosmariiniperunat rosmariinoituivat, yrttiset villaeläimenjauhispihvit yrttiintyivät, parsat paahtuivat sopiviksi ja kastikejahkailussa päädyin hollandaiseen, nopealla googletuksella löysin jonkun hätäisen naisen reseptin siihen hommaan ja hups, siitä ei kai tullut sellainen kuin piti koska pieni säätö ja kommunikaatiovaikeus, mutta kokonaisuutena ateria oli kyllä todella herkullinen. Hollandaisehommia pitää vielä katsella, siinä voi onnistua ehkä paremminkin, mutta nämä ainekset yhdessä olivat kyllä loistava kombo. Onneksi teimme vain sen verran kun nyt kerralla jaksaa kaksi apinaa syödä, muuten täällä olisi kaksi ähkyään valittelevaa säälittävää yksilöä. Valokuvia aiheesta:

dav
*rosm*perun*

dav
ruokia

Ruoan kanssa oli tänään tarjolla jo joku päivä sitten blogissa näkynyttä punaviiniä. Se oikein mukavasti siihen sopikin, mutta mitä juomiin tulee niin varsinainen homerun oli sitten tämä:
dav
dav

Uskomattoman hyvää mignonmunaviipaleiden kanssa. Ja mitä sen munan viipalointiin tulee, niin ei se munavekotin mennyt siitä läpi vaikka oli huoneenlämpöinen tuote kyseessä. Jossainpäin internetsiä oli siis tälläinen pirkkaniksi että mignonmunan voi viipaloida tarjolle samalla munavekottimella kuin kananmunankin. Menee kategoriaan kova avokado pehmenee folioon käärittynä uunissa, eli ei tuntuisi toimivan.

Ja tähän lopuksi pari auringonlaskukuvaa iltakävelyltä:

dav
dav

dav
dav

dav
dav

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s