dav
marjorami eli meirami on edistynyt pikku hiljaa

dav
spinitsi eli pinaatti sensijaan kasvaa silmissä

Nyt aletaan olla siinä hiukan pulmallisessa vaiheessa kevättä että aurinko paistaa kivasti ikkunalle pitkin iltaa ja yrtit ja chili tykkäävät oletettavasti tästä, mutta ihmisiä se vähän häiritsee. Bloggaa tässä nyt ja vahtaa kiakkoa, kun aurinko paljastaa kaiken pölyn näppiksessä, häikäisee silmiä ja näyttöjä ja hikikin tulee laiskan blogatessa. Yrtit muuttivatkin apupöydän kanssa keittiön ikkunalle jossa verhon voi vetää niiden taakse niin että ne ovat nyt siellä omassa teltassaan ja ihmiset saavat tietynlaisessa hillityssä hämäryydessä toimittaa asioitaan verhot kiinni. Matti thö kasvilamppu ei kyllä tuohon uuteen systeemiin enää mahdu mutta ehkä Matin aika alkaa olla ohi kun toukokuu on jo ovella. Tai sitten siihenkin hommmaan pitää keksiä joku hauska viriviri vielä. Kai nuo rehut jo toukokuussa pääsevät parvekkeelle viihtymään?
Puhelinkin on nyt lopulta käytännössä tyhjä joten uutta valokuvaa voi alkaa pukata bloginkin puolelle hurjaa tahtia. Tässä heti pari uutta:
dav
chili, basilika, meirami, pinaatti, salvia ja rosmariini

dav
pääsiäisjämäleipiä vielä

Iltapalaksi tuli taas kerran lämpimiä juustoleipiä, nyt on pääsiäisen viimeiset leivät ja melkein viimeiset juustot syöty ja tänää tosiaan söin aiemmasta postauksesta tutun viimeisen töhnämunankin. Leipiä hakiessa tuuppaisin kyllä takapuolella tuota aika huteroista apupöytää yrtteineen, kun ei ole yhtään tottunut että se nyt on siellä ja pitää kuljeskella varovaisemmin. Kun ny ei vaan sattuis mitään…

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s