Eräänä päivänä korvasin perinteisemmän lounaan runsaalla määrällä teetä ja hapankorppuja. Hyväää!
Oli auraa ja sini-valkohomejuustoa, oli cheddaria ja kurkkua ja kinkkua ja valkosipulia ja pippuria ja pitsamyllyä ja selleriä, eli kaikenlaista hyvää.
Ilahduin etenkin kun keksin tai muistin sellaisen kikan että valkosipulinkynttä voi hieroa sen korpun pintaan ja saada hommaan vähän lisää äksöniä 🙂
Joskus aikoja sitten allekirjoittaneella oli sellainen tapa tai sääntö tai joku että valkohomejuustoa voileipäkeksin ja kaakaon kanssa ja sinihomejuustoa hapankorpun ja teen kanssa. En muista milloinka olisin viimeiks voileipäkekseihin sekaantunut, mutta hapankorpuillehan onneksi käy kaikki juustot ja tee on jonkun internetsivuston mukaan jusutojen kanssa jopa parempi juoma kuin viini. Uskoo ken tahtoo mutta on tuo noin arkisin keskellä päivää ehkä ainakin ihan suositeltava kombo 🙂
Jotain muutakin hapankorppuihin liittvää tarinaa tai intoilua oli mielessä mutta kun ei silloin heti kirjotellut niin eikai niitä mitenkään enää voi muistaa? Sentään muistin ottaa kuvia ja laitella ne tänne odottamaan kirjoittelupursketta.