dav
on se vaan nätti

Näin viime yönä unta että olin tehnyt juustokuorrutettua pannaria 🙂 Eikai siinä sitten auttanut kuin ruveta iltapalaksi pannaria puuhaamaan. En malttanut rajoittaa täytteitä pelkkään juustoon kuitenkaan kuten unessa taisi olla. Saattoi unipannarissa juuston kanssa olla esim. sipulia mutta kokonaisuus oli juustoisan vaalea eikä lainkaan näin riemunkirjava. Tähän reaalimaailman pannariin meni joka tapauksessa täytteeksi parsakaalia, paprikaa, punasipulia, meetvurstia ja 18kk kypsytettyä skottilaista cheddaria, erittäin maukasta juustoa siis.
dav
juuston ja salaman lisäämisen jälkeen se on yhä nätti

Nyt tuo herkku on uunissa ja jännittää kypsyvätkö parsakaalit varmasti sopiviksi, yritin aika pieneksi leikata niitä ja tarkoitus oli että niitä ois pikkasen voinu kypsyttää ennen pannariin lisäämistä mutta se sitten jäi ja taas on odottelun tuskaa tarjolla 🙂
Mitä taikinaan tulee niin se valmistui kutakuinkin tälläisellä reseptillä:
8dl maitoa
3kpl munaa
5dl jauhoja (noin yks ruista, yksi ohraa ja kolme vehnää tällä kertaa)
loraus oliiviöljyä ja liraus seesamiöljyä
ropsaus aromisuolaa
mausteita, kuten mustapippuria, savupaprikaa, valkosipulia, pari tippaa habissoosia.
dav
lopputulos

Hyväähän sitä taas tuli kokattua, onneksi 🙂 Ei täydellistä kuitenkaan tälläkään kertaa, pinta on kypsä parsakaaleineen päivineen ja herkullinen ja sopivasti pikkuisen rapea, mutta pohja tuntuu siltä että se saisi hiukan kypsempi olla. Enpä tiedä mikä neuvoksi, onko pelti taas ollut jotenkin väärällä korkeudella kenties…

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s