nfd
jäähtymässä

Tälle päivälle oli suunniteltu lasagnen tekoa jo hyvän aikaa, tänään sitten yleissurkeilun aamusession jälkeen eli paikallista aikaa iltapäivästä ei muuta kuin kaupasta viimeisiä aineksia hakemaan. Yllättäen sieltä löytyi iso paketti tarrajauhista joten ei tästä kohtuullista määrää taaskaan saatu tehtyä, vaan kaksi vuoallista. Normaalia reseptiä noudateltiin aika pitkälti, paitsi että tällä kertaa lisättiin myös varsiselleriä sipulin kanssa sinne punaiseen kastikkeeseen. Toimii. Muutenkin meillä toimii yhteistyössä hyvin tuo lasagnen teko. Allekirjoittanut pilkkoi kasviksia kun the bf ruskisti jauhelihaa ja teki jotain tomaattitaikojaan. Sitten hän sai kasviksetkin pilkottuina käyttöönsä ja sai kattilallisen punaista herkkukastiketta muhimaan ja ilmoitti että keittiö on vapaa ja meikä sinne sitten valkokastiketta vispaamaan. Käsi siinä väsyi laiskalta apinalta aivan kovasti taas kun ankarasti vispasin jättimäisessä kattilassa litrakaupalla sitä kastiketta, mutta ei se mitään, onneksi ruoanlaittojuomaakin löytyi sieltä kaupoilta:
dav
apinajuomaa!

Yllättäen kaupoilta löytyi myös tosi hyvä lasagneviini, ihan ite valkkasin sattumalta tommosen ja aah kuinka kivasti se sopikaan tähän puuhaan.
dav
valmista syötäväksi

Minkä kanssa muut mahtanevat lasangensa nauttia? Meillä nimittäin on vakiintuneet lisukkeet nuo kurkku ja raejuusto, lasagne kun on sellainen melko täyteläinen herkku, eikä usein malta antaa sen kovin kauaa jäähtyä, niin raikkaat kylmät lisukkeet toimivat erittäin hyvin. Ja todellakin tänään ainakin molemmat koimme että kuvan viini toimi loistavasti, sitä pitää ehkä saada tästä lähin useamminkin.
Kaupan pakastekaapista hyppäsi ostoskoriin myös mutakakku. Nyt kun illan yleisurheilu on alkamassa ja the bf karkasi pubiin niin lienee syytä ottaa pala kakkua ja lasi porttia ja nautiskella urheilunnörtteydestäni oikein kunnolla.

Lisään luultavasti vähän myöhemmin tämän postauksen loppuun vielä muutamia puhelimeen kertyneitä ruokakuvia, ja kenties portviini rentouttaa kielenkannat ja sormet ja kuvista ehkä tulee nakuteltua jotain jorinoitakin.
Nyt kun tietokoneasiat ovat aikalailla kunnossa niin pitäiskin kai kiinnittää huomiota tuohon puhelimeen, se alkaa taas olla ihan täynnä kuvia ja uusien kuvien ottaminen on muuttunut oudon hitaaksi. Aina jotain näiden laitteiden kanssa…
Varotuksen sana on siis annettu, tämä viesti voi muotoutua vielä hyvinkin pitkäksi lätinäksi illan mittaan 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s