Eipä ole tullut blogiin joristua ihan viimeisimpinä aikoina. Ei ole myöskään tullut teetä hörittyä viime aikoina. Tänään vaikutti kuitenkin sellaiselta syyspäivältä joka on paras aloittaa keittämällä kattilallinen teetä ihan alkuun.
Ja kappas, tässähän sitä ollaankin pitkästä aikaa taas jorisemassa 🙂

dav
ateria

Tässä kuva päivän lounaasta jotta päästään alkuun. Pohjana on käytetty Lidlin italiansalaattia joka on hinta-laatu suhteeltaan aika kelpoa, ja josta saa kuvan tyylisesti höystettyä aika kivan setin varsin helposti ja nopeasti.
Lisäsin lautaselle yllättävän reilustikin kinkkua, ja sitten rupesin koluamaan kaappeja kasvislöytöjen toivossa. Kurkkua ja nektariinia löytyikin, kuten myös punasipulia. Kaksi ensimainittua kelpasivat mainiosti ihan sellaisenaan joten päälle vaan. Punasipulisuikaleet maustoin nopeasti balsamicolla ja ripauksella sokeria. (No ei niinkään nopeasti, balsamico oli nostettu ylähyllylle ja laiskana valitsin tietysti kevyimmän (lue: heiveröisimmän) ikeajakkaran joka talosta löytyy kiipeilläkseni sitä ottamaan, ihme ettei siinä käynyt huonommin.)
Pakasteessa oli hmp:n jämät, harmi vaan että p oli porkkana. Nypin isoimmat porkkanapalat pois ja lisäsin ne bf:n lämpimään ruokaan, sinne ne sopivat paremmin, ja näin annos olikin valmis. Mitä ny vähän hain salviaa parvekkeelta ja aika paljonkin lopulta rouhin mustapippuria päälle. Lisukeleivällä on paksuhko kerros gorgonzolaa ja salviasilppua.
Oikein hyvä lounas, voin suositella. Ja niiin helppo 🙂
Nyt kun pää on auki niin kohta saattaa tulla toinenkin postaus, jos vaikka sattuis puhelimesta löytymään blogiin sopivia kuvia 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s