…niin enpä ole siitä juuri innostunut, joskus tehtiin sitä äitin kanssa itse mutta kaipa yritin liian terveellistä tms. mutta se oli jotenkin turhan kuivakasta. Kaupan jutuista yhtä vähän, ja melko eri syistä, eli liikaa kastiketta muunmuassa.
Nykyään kuitenkin Lidlin italiansalaatti on aika peruselintarvike, siitä tuunaamalla saa aika herkullisen kinkkusalaatin.
Tämän illan tuunausvinkki tuolle einekselle on kutakuinkin seuraava:
Ota yksi tai kaksi haarukallista (noin 1dl, kenties vähän enemmän) kyseistä italiansalaattia.
Lisäksi löydä pakastimesta savukinkkusilppua tai vastaavaa, jääkaapista löydetty tuote kelpaa toki myös. Pakasteherneet tai hmp sattuvat ehkä myös käteen pakastinta ropatessa, jompaakumpaa niistä sopiva ropaus sulamaan myös.
Jääkaapista voi löytyä sellerin lehtiä ja varsiakin vähän, silputaan erityisen hienoksi, varsille raastaminenkin käy, samalla yksi pieni valkosipulinkynsikin raastuu. Kurkkua ja paprikaa, tokkiinsa, ja reilusti jäävuorisalaattia. Sen jälkeen vielä vähän lisää jäävuorisalaattia. Vielä sopiva viipale kypsää nektariinia, hänkin pieninä kuutioina, ehkä pari kierrosta pippurimyllystä ja eikun sekoitellen ääntä kohti. On aika jees 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s