IMG_20170930_043217.jpg
taideterapiaa

Ja patteja!
Ihan oma postauksensa on tulossa tästä, shopeksinnan kunniaksi.
Ollut kirpparirikas loppuviikko ja ettei blogeilu pelkkään ruokaan keskittyisi niin jospa hiukan esittelis löytöjään. Se vaatii kyllä reipasta valokuvausta, on aika paljon löytöjä tullut tehtyä. Uffilla oli jotkut tasarahapäivät, kävin siellä kerran päivässä, parhaassa kaksi. Nyt onkin vaatevarasto hiukan yllättäen karttunut, ja vähemmän yllättäen kirjavarastokin. Lienee kuin rahaa panis pankkiin kun ostaa vaatteita eurolla ja kirjoja 20 sentillä.
Tai ainakin jotain sinnepäin…
Tämä projekti vähän pelottaa, kun ei oikein ole valaistusta tai jotain sellaista jota tähän tarvittaisi. Mekontapaisen ostin eräänä päivänä ja siitä kuvia räpsin epätoivoisena, se kun sattui taas olemaan musta, niin eipä siitä koteloitumisluolan valoissa saanut muuta kuin musta ehkä häthätää mekon muotoinen rätti -kuvan. Istumaluolaan kun sen toi, ja aurinkokin sattui paistamaan ja salama iski (puhelimesta sentään vaan) niin kuvassa se näyttikin harmaalta ja epätoivo oli valmis. Blogia ehkä vaatii että saa selitettyä kuinka kyseinen rätti on jotain niiden kahden kuvan väliltä.

Muistakin löydöistä aika iso osa lienee mustia joten pitää ehkä käydä kävelyllä miettimässä mitenkä ne saisi kuvattua onnistunesti. Auringosta ei liene tänään apua suuntaan tai toiseen.

Update: Kävelyllä käyty ja se tyhjensi pään sopivasti niin että unohtui valokuvailut, mutta nythän siihen voi taas uhrata pari ajatusta, eihän mikään sääntö sano että onnistuneita kuvia pitäisi saada, saati että kaikki pitäisi kerralla kuvata. Aloittaen helpoimmasta päästä siis 🙂
Tarkennus: Ei kuvailu toki unohtunut, sen kohteet vaan vaihtuivat. Ulkonahan on syksy kauneimmillaan joten kyllä sitä kuva jos toinenkin tuli kävellessä räiskäistyä.

IMG_20171001_152548.jpg
…tehdään Hervannasta Shangri-La…

IMG_20171001_222547.jpg
viikon kirjat

Kiitos uffin alepäivien tuon koko pinon hinta lienee 1,20 jos oikein laskin. Nyt on siis pimeneviin iltoihin lukemista jos toistakin (ihan niinkuin ei muka ennen olis ollut 😀 :D). Eikä tartte alasti lukea kun vaatteitakin löytyi, niistä ehkä kuvia mainoskatkolla, jos mustista vaatteista saa tässä valaistuksessa mitään tolkullista aikaan..

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s