Ja sehän tarkoittaa että tuli tehtyä ruokaa yhdessä bf:n kanssa, valokuvailtua sitä ja nyt saattaa kuvat purskahtaa tänne blogiin.
Tässä näitä vaihekuvia.
Lihapullissa on mainitsemisen arvoista se että niitä on kahta sorttia, jos kuva ennen paistoa olisi parempi ja tarkempi niin siitä ainakin näkisi jopa eron selvästi. Kun jauhelihaa oli aika paljon niin jaoimme sen kahteen kulhoon ja kumpikin apina sai itse kikkailla omanlaistansa lihapullataikinaa. The bf laittoi vähän ketsuppia ja maustepippuria ja bbq-soosia ainakin, en tiedä mitä kaikkea muuta. Lopputulos oli ainakin mieto mutta maukas, ja aavistus makeutta bbq-soosista oli oivallista, koska. Allekirjoittaneen lihapullataikina oli sitten hyvin erilainen, siihen meni muna ja korppujauhoja, ras-el-hanouttia, mustia sipulinsiemeniä, valkosipulijauhetta ja ainakin yhtä muuta maustetta jota en enää muista, sekä aika runsaasti suolaa.
Tomaattikastikkeessa oli ainakin paseerattua tomaattia, sipulia, purjoa, selleriä ja valkosipulia, lihafondia, futarin chiliä ja basilikaa sekä tuorejuuston jämät ihan lopussa vielä. The bf oli pääkokki, en tiedä mitä muutakin ehkä meni. Lopputulosta voi luonnehtia maukkaaksi, miedoksi ja tomaatin ja kasvisten makuiseksi 🙂
Ja tässä on sitten sunnuntai-iltapäivän ateria syömistä vaille valmiina.
Täysjyväspagettia, mainittua tomaattisoosia sekä kahden maun lihapullia sikin sokin sekaisin, lisukeena parmesaania, basilikaa sekä vastarouhittua mustapippuria.
Hyvää oli. Kokonaisuus oli varsin mieto, lukuunottamatta tekemiäni lihapullia joista löytyi suolaisuutta ja mausteisutta vähän muidenkin lautasellaolijoiden puolesta. Hyvällä ruokahalulla söimme kaiken ja nyt tekee mieli kellahtaa 🙂
Hyvää sunnuntaita kaikille tässä vaiheessa!
En lupaa että tämä jää tähän, voi olla että iltapalakikkailuista tulee vielä lisää kuvia 🙂