Ja sehän tarkoittaa että tuli tehtyä ruokaa yhdessä bf:n kanssa, valokuvailtua sitä ja nyt saattaa kuvat purskahtaa tänne blogiin.

IMG_20180923_155454~2.jpg
satatoista pientä lihapullaa

IMG_20180923_160609.jpg
tomaattisoosi höyryää

IMG_20180923_162906.jpg
pullat uunista

Tässä näitä vaihekuvia.
Lihapullissa on mainitsemisen arvoista se että niitä on kahta sorttia, jos kuva ennen paistoa olisi parempi ja tarkempi niin siitä ainakin näkisi jopa eron selvästi. Kun jauhelihaa oli aika paljon niin jaoimme sen kahteen kulhoon ja kumpikin apina sai itse kikkailla omanlaistansa lihapullataikinaa. The bf laittoi vähän ketsuppia ja maustepippuria ja bbq-soosia ainakin, en tiedä mitä kaikkea muuta. Lopputulos oli ainakin mieto mutta maukas, ja aavistus makeutta bbq-soosista oli oivallista, koska. Allekirjoittaneen lihapullataikina oli sitten hyvin erilainen, siihen meni muna ja korppujauhoja, ras-el-hanouttia, mustia sipulinsiemeniä, valkosipulijauhetta ja ainakin yhtä muuta maustetta jota en enää muista, sekä aika runsaasti suolaa.
Tomaattikastikkeessa oli ainakin paseerattua tomaattia, sipulia, purjoa, selleriä ja valkosipulia, lihafondia, futarin chiliä ja basilikaa sekä tuorejuuston jämät ihan lopussa vielä. The bf oli pääkokki, en tiedä mitä muutakin ehkä meni. Lopputulosta voi luonnehtia maukkaaksi, miedoksi ja tomaatin ja kasvisten makuiseksi 🙂
IMG_20180923_163229~2.jpg
annoskuva

Ja tässä on sitten sunnuntai-iltapäivän ateria syömistä vaille valmiina.
Täysjyväspagettia, mainittua tomaattisoosia sekä kahden maun lihapullia sikin sokin sekaisin, lisukeena parmesaania, basilikaa sekä vastarouhittua mustapippuria.
Hyvää oli. Kokonaisuus oli varsin mieto, lukuunottamatta tekemiäni lihapullia joista löytyi suolaisuutta ja mausteisutta vähän muidenkin lautasellaolijoiden puolesta. Hyvällä ruokahalulla söimme kaiken ja nyt tekee mieli kellahtaa 🙂
Hyvää sunnuntaita kaikille tässä vaiheessa!
En lupaa että tämä jää tähän, voi olla että iltapalakikkailuista tulee vielä lisää kuvia 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s