En prkl osaa kuvatekstejä enää laittaa mutta jos osaisin niin tässä kenties lukisi inkivääri – uhka vai mahdollisuus.
Ja tässä lukisi jotain maustevihannesten paistelusta tai hauduttamisesta.
Siinä on selleriä, sipulia, valkosipulia ja aurinkotomaatteja. Niitä paisteltiin eilisestä kokkailusta jääneessä salviavoissa ja valkosipulivoissa sekä aurinkotomaattien öljyssä. Rasvaa, ihan kunnolla. Paitti että se voi oli tälläkertaa jotain voikasviöljymargariiniseoshommaa.
Eka kerros, edellämainituista maustevihanneksista.
Eilisen herkuttelun jämiä eli nyhtönautaa ja bataattisuikaletta odottamassa jatkojalostusta.
Ohut lihakerros jonka päällä bataattikerros.
Papukerros jonka päällä pippurikerros.
Kappas 🙂
Toinen lihakerros ja toinen jännä filtteri.
Jugurttimaustemäskin sekoittelua.
Jugurttimunamaustemäski valmiina vuokaan.
Käsintehtyä ruokaa.
Setin päälle valutettu loput rasvat maustevihanneskattilasta ja ripoteltu hiukan unikonsiemeniä, eli uunivalmius.
Nälkäinen bf valmiin ruoan kimpussa.
Se oli tosi hyvää.
Tämän uunimunakkaan siemen kylvettiin siis jo eilen. Eiliseen illalliseen kuului
sousvidetettyä naudan paahtopaistia, bataattitikkuja, valkosipulipapuja ja portterikastiketta. Siitäkin on kuvia 🙂
Portterikastikkeen maku oli miusta pelkälti jotenkin outo ja vähän paha, ehkä siinä maistui se olut 🙂 Ruoan kanssa se kuitenkin oli vallan maistuvaista. Rakennekin jätti toivomisen varaa, pitää jatkaa harjoituksia ensi viikolla. Kyllä minä vielä hienon ja upean portterikastikkeen joku päivä teen,
Wau!
LikeLike