Nimittäin aurajuusto ja viikunahillo.

äärihyvää

Meillä on pikkuruinen mutta silti vajaa viikunahillopurkki jääkaapissa, ja auraa oli ostettuna pizzaa varten. Siitä se idea sitten lähti, ja se on loistava. Kuvassa hämää paiston jälkeen heitetyt runsaat valkosipulilastut, in retrospekt ehkä jopa keuli vähän liikaa tuo valkosibbemopo, mutta minkäs teet. Mä tykkään valkosipulista kovasti ja se sopi tähänkin erityisesti. Ennen paistoa oli viikuna&aura kombon lisäksi laitettu vähän kanaa ja aika paljon sipulia. Siitä se hyvä pitsa tuli. Kana oli kyllä niin miedosti maustettua että aika sama vaikka sen olisi jättänyt poiskin. Toki myös tomaattisoosi oli mainio..

ennen paistoa

Tässä toinen specialpizza: kebablastu, sipuli, leipäjuusto, mieto makedonian peperoni. Leipäjuustoa siis voi laittaa pitsaan, mutta se on kovin mieto, ei se siinä mielessä ole järkevä. Tuossa pitsassa sipulin ja tomaattikastikkeen maku pääsikin hyvin esille. Paiston jälkeen kun ei ollut vissiin valkosipuliakaan mitä heittää päälle 🙂

Ilta on vielä aika nuori, saas nähdä intoudunko iltapalaksi vielä johonkin pitsakikkailuihin vai syönkö laiskana vaan pari voileipää. Ja mikä jännintä, tuleekohan kuvia?

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s