nfd
dinner is served

Edessä on kolmen päivän viikonloppu jossain ihan muualla kuin tässä jääkaapin ja tietokoneen ääressä. Parin tunnin päästä pitäis jo olla liikkeellä joten äsken tyhjensin jääkaapista kaiken mikä näytti sellaiselta ettei ehkä oikein säily.
Huono puoli oli että kasa oli aika iso, hyvä taas että sentään enimmäkseen kasviksia. Löytyi muutama kinkkuviipale, 2,5 nakkia, puolika motsispallo,
yksi isohko tomaatti, about saman verran kesäkurpitsaa, reilusti jäävuorisalaattia ja kurkkua, vajaa puoli tölkkiä maitoa ja vähintään riittävästi selleriä.
Nakit pannulle, perään vähän selleria ja ihan pikkusen kesäkurpitsaakin, ja lopulta yksi muna ja kas nakkimunakokkeli olikin jo valmis.
dav
nakk

Loput pilkottiin lautaselle ja salaatinkastiketta päälle ja näin kahden ruokalajin ateria onkin valmis.
dav
salaatti alkutilanteesssa

Paitsi että kaikki salaatti ei mahtunut kerralla lautaselle, vaikka ennakoin ja otin munakokkelin eri lautaselle jo alkuunsa 🙂 Vaikka söin tilaa ja sulloin lisää niin kurkkua jäi vielä. Selleriäkin jäi, mutta se ehkä säilyy. Lopusta maidosta ehkä jälkiruokakaakao. Jos ehtii ja jaksaa vispailla jauheista ja mäskeistä jotain ja tiskata sen kaakaokattilan.. eli ei.
Aika käy vähiin, nyt paniikinomaista tiskausta ja häsläystä, sitten vappujuomat
dav
things that make you go hmm…

reppuun ja voivottelu aiheesta “mitähän olen vielä unohtanut” alkakoon 🙂
Olin muuten olevinani vähän fiksumpi kuin oikeesti oonkaan ja otin kuvan jääkaapin sisällöstä nyt. Että sitten maanantai-iltana kun miettii että onko siellä kaapissa nyt edes valoa jäljellä niin voi tuosta vilkaista. Ellei ole hävittänyt puhelintaan.

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s