dav
juuri uunista tulleena

Tänään tuli toteutettua tälläinen aiemminkokeilematon resepti kuin mac and cheese. Hesarin sivuilta löytämäni reseptin pohjalta sovelsin mutta yllättävän lähelle mentiin tätä alkuperäistä.
Eikä ollut hassumpaa, vaan juurikin reseptissä luvattua pehmeänmakuista settiä. Ja aika valkosipulista, koska sitä ei ihan laitettu reseptin mukaista yhtä kynttä vaan pari enemmän 🙂 Tätä ruokaa saa tehdä useamminkin kuulemma.
Reseptissä seisoi että lisukkeena vihreää salaattia, mutta joku voimakkaamman makuinen setti oli toiveissa tuon pehmeän makaroonipaistoksen toveriksi, ja kas, pakastimesta löytyi chorizoja ja jääkaapista parsaa, ei kun paloiksi yhdessä pannulle ja paistaen kunnes alkoivat saada kunnolla väriä.
dav
annos

Ja ehtihän siitä häthätää yhden kuvan räiskäistä ennen naamariin lapioimista.
Tuo oli tosi toimiva setti, parsankappaleet olivat kivasti imaisseet chorizoista vapautunutta mausteista rasvaa. Sekä chorizossa että parsassa oli sen verran paljon makua että niitä ei montaa palaa tarvinut tuon varsinaisen pääruoan kylkeen. Pikkasen reilummin tota mäkkäntsiisiä vois vastaisuudessa maustaa aikuiseen makuun, ja erilaisia lisukkeita kokeilla, muunmuassa sitä raikasta salaattia 🙂
Muutama yrttikin pääsi tänään pienistä ruukuista parvekelaatikkoon, nyt jännätään miten eritoten pinaattiparka tästä muutoksesta tulee selviämään.
Ja synttäripanikointi iskee varmaan viimeistään huomenna, ei tässä ole häähumusta ja vappuhumusta ehtinyt oikein toeta kun tuo synttäri jo koittaakin, mokoma.

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s